Make Me Strong - Sami Yusuf

Wednesday, February 25, 2009

Salam kerinduan =)

sudah agak lama diri ini tidak menjengah alam blog... bukan kerana sudah hilang minat atau kecewa atau apa2... cumanya kesibukan diriku memenuhi tuntutan tugasan menyebabkan aku tidak ada kesempatan yang lapang untuk aku mengemaskinikan blog ku (Mai Life)ini.. dalam minggu lepas beberapa orang bekas pelajar ku ada datang menjengah ke SAINA. Mereka adalah; Azman, Fakhrul, Fatah, Hanif Husaini,Ilyas, Izwan, Ku Fitri, dan Zul.. sudah agak lama aku tidak melihat mereka.. Waaah sudah besar panjang bekas pleajar ku. Sudah Seperti bapa orang!!

Ku Fitri yang juga seorang blogger, telah mengingatkan aku supaya meng 'update'kan blog aku. Thanz fitri for reminding me.. Jadi inilah hasilnya... sambil2 aku mencari2 maklumat, aku pun apalagi ambillah kesmpatan updatekan blog kiut ku. memang sudah lama gambar comel ku tidak ku pamerkan.. sementelah lagi tidak ada pon gambar baru yang aku ambil... insyaAllah aku akan cuba letak gambar comel ku di lain entry.

aku sangat rindu untuk kembali aktif berblog... tetapi apakan daya sungguh banyak constrain yang aku harus lalui.... jadiknya banyak hal berkenaan blogging ini terpaksa aku ketepikan seketika..

aku juga ingin sampaikan salam kerinduan ku kepada bekas2 pelajarku yang ada bermesej dgn ku tetapi tidak di layan olehku.. Tcer mintak maaf sebab tak sempat nak balas... handpon pon masuk air hahahaha... so kalu tetiba dapat mesej tuh maknanya air dalam handpon tuh dah surutla..hahaha

untuk kawan2 ku salam sayang kuucapkan...sesungguhnya hati ini tak pernah melupakan anda..cumanya kebizian ini sukar di bendung... apa kata bila ada masa datang menjenguk ku dan belanja aku makan...hehehe baiklah aku ada tugasan yang harus dilakukan...
Got to go... cau cin cau... adios amigos =)

2 comments:

mr. orange..... said...

assalamualaikum..
hah..
nset pon masok air gak...
napa x sedut je air tu..

hehe
sian kat tce always bz...
Azman, Fakhrul, Fatah, Hanif Husaini,Ilyas, Izwan, Ku Fitri, dan Zul

bukan Izwan la tce...
AZWAN

haha...
terclap tu..

krish said...

hi tce! lame x jumpe tce.
rindu laaaaa.......
xpe bleh jumpe tce masa nak ambik result!tp, tkut la....bye.tc.10q 4 everyting!!!!!!