Make Me Strong - Sami Yusuf

Tuesday, April 28, 2009

YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

salam... alhamdulillah dapat gak air bah surut... dan dapatlah saya guna internet kat umah... dan dapatlah saya update blog dgn senang hati.

sebenarnya sepanjang kesenyapan saya selama ini selain masalah internet masuk air, saya selalu takdak kat rumah... so kadang2 tak sempat nak update... internet di skolah plak perlahan semacam jer... biler2 laju baru saya bleh update blog nih.

sebenarnya banyak idea yang saya nak tulis, tapi bila asek tak sempat jer, sumer idea hilang mcam tuh jer..

sekarang nih mcm2 benda yang berlaku... pikiran saya tak setenang dulu... lain yang di pikir lain yang di buat... haih... hati pon tawar jer rase... ntahlah... biler bacer blog bekas2 pelajar dulu dgn gembiranya melalui hidup masing2 dan mula melangkah ke alam baru, saya rasa cemburu..
satu ketika dulu aku juga begitu detik hati ini... ketahuilah adik2 ku zaman ini sememangnya antara yang terindah.. nikmatilah ia dgn gembira dan jangan sia-siakan peluang yang ada... pasti diakhir nanti jalan yang anda lalui penuh ceria, cerah dan bermakna...

2 comments:

~orangestar~ said...

apsal mcam sdey ja ne tce??
ada pr0b ke?? huhu(nyebok je sy)hehe

mmg terindah...
byak cabara n dugaan...
doakan agar jalan yg bakal kami lalui ceria, cerah n bermakna...

tq

tcer_mai said...

sudah tentu tcer selalu doakan semua pelajar2 tcer...