Make Me Strong - Sami Yusuf

Sunday, September 13, 2009

Memang dah lama....

memang sudah agak lama hamba ini tak mengupdatekan blognyer.... lamer sesangat... banyak hal yang berlaku.... firstly bz sesangat dengan program sekolah; contohnya seperti exam... disebabkan bz dengan nak marking paper, hamba ini dah tak sempat nak update... bukannya tak bukak tenet and check2 blog and email sumer, tapi disebabkan banyak sesangat kekangan so terpaksalah lupakan hasrat nak update sumer2 bende....

perkara kedua yang menyebabkan aku ni tak dan nak update ialah tenet kat umah wat hal... actually bukan sahaja tenet yang wat hal, tapi the whole line... dekat sebulan jugak la takdak line tepon... huh sakit hati.. bil bayar sumer.. baru hari ni (sewaktu aku sedang bertenet) line baru ok... huh melepas gianlah apa lagi... kuikui....

perkara ketiga yang menyebabkan blogger nih malas nak update ialah keadaan tenet yang slow di skul... sebenarnya banyak kali jugaklah aku try update blog nih, tapi disebabkan kelajuan internet di skul tuh slow tak ingat, dah penat2 type hilang plak coz terputus connection dier... uh tension.... hmmm jadiknyer perasaan malas tak ingat nak update blog nih...

oklah nanti ingat nak masukkan gambar2 yang telah diambil ketika blogger nih melayan kebosanan ketika tengah invigilate exam kat skul.... hehehe

3 comments:

hana_lalalala said...

internet mmg selalu slow kat office :p

Pojan said...

abo aje la ek??

tcer_mai said...

memanglah huhuhu dah naseb badan... hai ilalah mamu nak pakai broadband nih...